Handelsbetingelser & Vilkår

Firma oplysninger:

Plissé Copenhagen ApS

Adresse: Almevej16, 2900 Hellerup 

CVR nr.: 38212311

Tlf: 4052 1510

E-mail: info@plissecopenhagen.dk 

Betaling: 

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Euro/Mastercard, Mobile Pay, Maestro, Visa Electron og American Express. ViaBill .

Alle priser er i DKK inklusive 25% moms

Generel information

Når du køber en vare gennem vores webshop accepterer du samtidig nedenstående handelsbetingelser. Disse betingelser gør sig alene gældende gennem køb på webshoppen. Har du købt en af vores varer gennem tredje part bedes du tage henvendelse igennem deres kanaler for information omkring handelsbetingelser.

Levering & Fragt 

Når vi registrerer din ordre og betaling vil du indenfor 1-2 hverdage modtage en ordrebekræftelse samt GLS tracking nummer på din pakke. Du kan forvente at modtage din pakke inden for 1-3 hverdage efter bestillingen. I forbindelse med højtider og helligdage må der eventuelt påregnes ekstra leveringstid. Vi tager forbehold for udsolgte varer. Skulle der opstå i forsinkelser hos transportøren, kan Plissé Copenhagen ikke drages til ansvar.

I tilfælde af udsolgte varer vil vi hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen eventuelt ombytte til anden vare eller give pengene retur.

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Vi tilbyder gratis levering til GLS pakkeshop på alle danske ordrer over DKK 350,- For ordrer under DKK 350,- opkræver vi DKK 50,- Ved internationale ordrer indenfor EU opkræves DKK 150,- og ved ordrer udenfor EU opkræves DKK 250,- i tillæg til en minimumsordre på DKK 1.000,-

Fortrydelsesret og returnering:

Vi har fortrydelsesret på 14 dages. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Fortryder du dit køb og ønsker at returnere, skal du sende en besked til os herom. Du kan sende en mail til info@plissecopenhagen.dk

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Omkostningerne for returnering dækkes af køberen. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til Plissé Copenhagen, Almevej 16, 2900 Hellerup. 

Varens stand ved returnering:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet, som måtte være dig tilgode, afhænger af varens handelsmæssige værdi, hvilket i visse tilfælde kan betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet: 

Hvis du fortryder dit køb indenfor fortrydelsesfristen, får du dine penge tilbage. Såfremt varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for baseret på skøn. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved købet, medmindre andet er aftalt. Vi skal have modtaget varen fra dig, før vi kan refundere beløbet. 

Reklamationsret:

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder, hvor du kan klage over fejl og mangler. Du har ret til at få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen. Det er selvfølgelig afhængig af den enkelte situation. 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Reklamationsretten dækker ikke skader og fejl der opstår pga. forkert brug, mangelende vedligeholdelse og almindelig slid.

Hvis reklamationen er berettiget og godkendt af os, sender vi dig en GLS returlabel på mail, som sættes på pakken og sendes retur til os. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Bemærk at vi ikke tager imod reklamationer, som vi ikke er blevet informeret om og som ikke er godkendt af vores kundeservice før afsendelse. 

Varen sendes til:

Plissé Copenhagen

Almevej 16

2900 Hellerup

Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet samt dine kontakt oplysninger.

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.